In atentia mea

Retrospectiva lunii Noiembrie

Lasa un comentariu

Dupa explozia de trafic din luna Octombrie, nu ma asteptam la o mentinere a nivelului de accesari a Milionarului. Aceasta datorita faptului ca aceasta crestere a fost oarecum artificiala, determinata de nebunia legata de Zeitgeist. Se pare ca acest film are o raspindire virala in Romania, pentru ca prieteni care nu imi urmaresc blogul imi trimit link spre acest film.

Cu toate acestea, traficul din noiembrie a inregistrat doar o mica scadere, de 1,76% fata de luna trecuta (in ceea ce priveste numarul de pagini accesate). Desi scaderea la vizitatori a fost mai mare, a crescut numarul de pagini vizitate, la o medie care depaseste 3. Aceasta este foarte buna, tinind cont ca rata de bounce (numarul de vizitatori care ajung „din greseala ” la blog) este de 63%, ceea ce inseamna ca  fiecare vizitator citeste un numar mult mai mare decit cele 3 pagini din aceasta medie, ceea ce este un lucru foarte bun (exista interes pentru materialele prezente).

Numarul de abonati a crescut de la 727 la 736 (conform Feedburner), o crestere mica dar totusi o crestere, tinind cont de faptul ca traficul a fost in usoara scadere.

In aceasta luna am terminat seria de articole dedicata crizei financiare (transformata intre timp in criza economica). Si ea va fi asamblata intr-un ebook. Ma gindesc serios ca de acum inainte sa asamblez aceste serii de articole in ebooks si audiobooks, care vor fi oferite spre vinzare, iar cistigul sa-l directionez spre AVANTAJ LA START a carui crestere vertiginoasa a depasit de mult bugetul alocat pentru acest an. Seriile vor fi prezente in continuare pe blog, pentru a putea fi citite gratuit.

Octombrie a insemna si deschiderea Milionarului spre noi colaboratori. Aceasta miscare va continua pentru ca vreau sa transform blogul intr-unul de autori, din mai multe motive, unul dintre cele mai puternice fiind expus in articolul care va apare miine (deci fiti pe faza, va contine un anunt important).

In incheiere va las in compania celor mai populare articole din luna care tocmai a trecut.

  1. Stress Test: Millenium Bank
  2. Cc: Unelte pentru evidenta cheltuielilor: Twitter
  3. Cum sa profiti financiar de pe urma crizei mondiale
  4. Investitiile imobiliare: strategii in vremuri de criza financiara
  5. Powerful Business Writing si mai mult decat atat
  6. Pentru a putea stabili o poteca a supravietuirii
  7. Un nou colaborator: Simona
  8. Eveniment: Powerful Business Writing Seminar
  9. Cc: Serie de documentare la Discovery Channel: Flip That House
  10. Hitler si criza imobiliara din SUA

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.