In atentia mea

Retrospectiva lunii Octombrie

, , , Un comentariu

Luna Octombrie a inregistrat o crestere a accesarilor, conform trafic.ro

Mai mult decit atit, este cea mai buna crestere lunara (de la o luna la alta: 85,36%) si cea mai buna luna de cind folosesc trafic.ro (7822 vizite, aproape 20.000 pagini vizionate)

Aceasta se datoreaza in parte interesului neobisnuit pentru filmul Zeitgeist: Addendum, tinind cont ca cea mai frecventa cautare google dupa care este gasit blogul este subtitrare Zeitgeist Addendum 🙂

Si numarul abonatilor prin RSS a realizat o crestere spectaculoasa, de la 628 la 727 (crestere procentuala de 15.78%).

In luna octombrie am continuat o serie inceputa anterior, cea despre criza financiara mondiala si am inceput o serie despre cum stresez eu angajatii din banci. Se pare ca sint destul de populare.

Am muncit foarte mult in luna care a trecut, la proiectul AVANTAJ LA START. Am fost „amenintat” de Ionut Ciurea ca distributia DVD-urilor va fi o bataie de cap si asa este. Mai greu a pina cind pun la punct sistemul.

Sper ca in luna viitoare sa-mi eficientizez eforturile la proiectul amintit mai sus si sa-mi gasesc timp pentru finalizarea transformarilor la milionar (alt design, asamblarea seriei Primii pasi in trading intr-un ebook, etc.) pentru a putea sa incep lucrul la prima carte, a carui titlu nu vi-l divulg, pentru moment.

La final, cele mai populare articole din milionar.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Retrospectiva lunii Octombrie

  1. Pingback: Retrospectiva lunii Noiembrie | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.