In atentia mea

Viata dupa colaps economic: cum sa-ti asiguri necesitatile de hrana si sanatate

, , , 5 comentarii

Foto: locutusest

Pera a pus pe site-ul lui ultima parte a discutiei noastre, care a durat mai mult de doua ore. In acest segment vorbesc despre „supravietuirea la bloc” in caz de colaps economic (sper ca ai sesizat ghilimelele”) si cum sa-ti rezolvi problemele legate de alimentatie si sanatate.

Prima parte a discutiei o poti asculta aici.

A doua parte a discutiei o poti asculta aici.

Mai jos ai a treia parte. Daca nu se incarca, click aici.

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Viata dupa colaps economic: cum sa-ti asiguri necesitatile de hrana si sanatate

  1. Ideile prezentate sunt foarte interesante, ma gandesc la moduri de aplicare a lor. Momentan vad doar dificultatile, dar daca vrei ceva, poti. Cum s-ar descurca cineva care locuieste la bloc dar cu chirie, nu este angajat? Ideea cu panourile solare si fotovoltaice este foarte buna, exista posibilitatea de a da energie in sistemul nationa, atunci cand produce mai mult decat consuma si apoi sa o primesti inapoi cand e nevoie.
    Sunt tari in care pe majoritatea caselor sunt astfel de panouri. Cum sa obtii autorizatia de a monta un astfel de panou (presupunand ca i avea cu ce sa il cumper), apoi foarte greu de obtinut acordul asociatiei de la bloc, apoi… daca il montezi foarte probabil ca urca cineva pe acoperis si incearca sa il distruga. Proabil ca inainte de a incepe aplicarea ideilor cu supravietuirea ar trebui sa le aplicam mai intai pe cele cu securitatea :).
    Astept cu nerabdare Guerilla Fiscala, ne ”ameninti” de multa vreme cu ea, tot astept si… intreb acum: mai dureaza mult?
    Felicitari pentru ideea de a face aceste interviuri, sunt foarte folositoare, este important sa inveti din experienta altora. Acum imi explic de ce au aparut ”efecte secundare” in sanatatea mea: beam ceaiuri din plante. Erau si mai ieftine, dar si mult mai sanatoase.
    Multumesc Pera pentru sfaturi, Luca pentru initiativa si pentru toate articolele pe care le scrii ca sa ajuti!
    Mult succes!

  2. Luca Dezmir zice:

    Vali,

    desi reactia la interviuri a fost minora, ma bucur ca exista oameni care gasesc acest tip de informatii ca fiind actuale.
    cat despre Guerilla, este un proiect suspendat temporar, deoarece pana la sfarsitul anului pregatesc cateva lansari, inclusiv o carte in format electronic.
    din iarna SIGUR reincep scrierea cartii, care va apare anul viitor, pentru ca prea multa lume „trage” de mine s-o finalizez 😉

  3. Cristi zice:

    Salut Luca,
    Super tare padcast-ul, lafel ca si episoadele trecute. Pentru mine sunt super folositoare sfaturile si aplicabile.
    Pe viitor sper sa intrati in amanunt in fiecare domeniu desi daca zici ca nu aveti un raspuns prea bun la ele atunci, sper in continuare..
    Multumesc si Succes in continuare,
    Cristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.