Carti, filme si evenimente

In negociere, de la „NU” la „DA”

Un comentariu

Dupa Revolutie, odata cu inceputul carierei mele de medic, am pornit sa citesc carti despre negociere si persuasiune. In orice meserie in care ai de-a face cu clientii, este deosebit de necesar sa posezi modalitati de a discuta convingator. De aceea negocierea este un element necesar, pe care trebuie sa-l stapanesti.

Asa am dat de cartea lui William Ury, „Getting Past No” , tradusa in romaneste ca „Dincolo de refuz”. A fost o carte care mi-a influentat colosal capacitatea de a negocia cu succes, carte pe care v-o recomand si pe care am recenzat-o aici.

In urma cu ceva timp am dat de o conferinta la TED a lui William Ury. In caz ca nu gasiti cartea, ati utea sa urmariti conferinta. Nu e acelasi lucru, dar puteti sa va faceti o idee despre acest autor.

Va invit sa vizionati aceasta conferinta mai jos. Daca primit acest articol prin email, puteti urmari conferinta dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „In negociere, de la „NU” la „DA”

  1. William Ury, autorul cartii „Getting to Yes” ( Ajungând la Da ), ofera o eleganta, simpla dar nu si usoara cale de a crea un acord chiar si în cele mai dificile situatii — de la conflicte de familie la, poate, Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.