Carti, filme si evenimente

„Mai tare ca banca” la final- informatii importante

, , , , 8 comentarii

Luni, 18 aprilie 2011, ati putut citi ultimul capitol furnizat gratuit, din cartea „Mai tare ca banca”, dedicata unei metode eficiente prin care poti sa-ti platesti ratele la banca.

A fost un exeperimet total nou, pe care l-am facut: am scris o intreaga carte, serializat, pe internet:

  • Concluzie
  • Metode de consolidare a datoriei
  • Exemple practice

Aceste capitole vor fi disponibile doar in versiunea tiparita si in versiunile electronice.

Pentru mine, aceasta experienta a fost foarte pozitiva:

  • mi-am mentinut, usor, disciplina de a produce saptamanal, cate un capitol din carte
  • am dat marea majoritate a cartii gratuit, pentru persoanele care au probleme financiare si gasesc cu greu bani pentru a cumpara o carte. Prin acest gest, am ajutat la atingerea telului celor care vor sa-si schimbe destinul financiar
  • a avut, continuu, feedback despre continutul cartii; imi pare rau ca nu ati fost mai activi in a da feedback

Poate acum, la finalizarea publicarii capitolelor gratuite, e o ocazie buna pentru a va expune parerea. De aceea va rog sa lasati un comentariu la sfarsitul articolului.

Pentru moment, inca nu e definitivata solutia de publicare a cartii. Inca exista o sansa ca aceasta carte sa apara ca si supliment la o revista economica, desi aceasta sansa s-a diminuat in timp.

Pe de alta parte, daca varianta expusa mai sus nu se va concretiza, sunt deosebit de nerabdator sa lansez aceasta carte, pentru ca vor exista numeroase premiere, atat pentru mine cat si pentru voi, cititorii mei:

  • pentru prima data, o cartea de-a mea va fi disponibila in format electronic (probabil pdf)
  • pentru prima data, o carte de-a mea va fi disponibila in format de carte audio (audiobook)
  • aceste formate vor fi vandute fie pe suport material (CD) sau in format electronic, prin internet
  • la vanzarea cartii in format electronic, voi deschide, pentru prima data, un sistem de afiliere, in care voi da 50% din valoarea vanzarii celor care imi vor promova cartea, prin metode electronice, prin link-uri html in site-urile sau blogurile proprii,  ca link in semnatura electronica, ca link in statusul de yahoo, etc.
  • este prima lansare in care cartea va fi disponibila simultan in format tiparit si cele doua formate electronice (pdf si audio), ca si pachet de prelansare

Dupa cum vedeti, o multime de premiere. Sunt nerabdator sa incerc toate aceste metode de furnizare, marketare si vanzare a continutului.

Pentru a beneficia de informatii despre vanzarea cartii in aceste formate si despre programele de afiliere care vor fi disponibile, programe care iti vor da posibilitatea sa castigi 50% din pretul fiecarei carti (pdf sau audio) care se vinde prin legatura ta de afiliat, te rog sa mergi si sa te inscrii la prelansarea cartii, la link-ul de mai jos.

click aici pentru a te inscrie la PRELANSARE

Inscrierea la prelansare este gratuita si nu implica promisiunea de a cumpara un produs (cartea tiparita sau in format electronic).

Iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine pe parcursul scrierii acestei cartii. Te rog sa lasi un comentariu la acest articol, sa-mi spui:

  • daca mai doresti sa folosesc acest sistem, in care dau gratuit pe internet 95% din carte
  • sa-mi spui parerea ta despre vanzarea in format electronic (pdf si audio)
  • sa-mi spui parerea despre carte.

Nu uita sa te inscrii la prelansare!

Comentarii

comments

Standard

8 gânduri despre „„Mai tare ca banca” la final- informatii importante

  1. Arabella zice:

    Desi informatiile au fost gratuite, au fost extrem de utile. Din punctul meu de vedere, sunt si alte avantaje:
    -primid pe email cate-un fragment din carte am parcurs mai usor cartea, decat daca o aveam in biblioteca, sau chiar in format electronic, pe de-antregul
    -chiar daca nu am probleme cu banca sau alte imprumuturi, ma ajuta sa dau sfaturi mai departe celor care se „bat” cu bancile
    -la un email dau foarte repede si usor un fw, pe cand o carte ma gandesc de 2 ori inainte sa o imprumut, deci sharing and caring devine mai usor
    -afilierea o gasesc o idee extraordinara, iar procentajul este, de asemenea, mare.
    Cu alte cuvinte, buna initiativa, bune premierele, astept urmatoarele informatii utile, urmatoarele carti si articole.
    Ca si comentarii, feedbackuri la fiecare articol in parte, nu puteam decat spune … „aha, asa deci! bine de stiut!”

  2. Adriana zice:

    Draga domnule Luca Dezmir,

    De mult vreau sa va scriu insa abia acum am gasit putin timp liber. Vreau sa va multumesc pentru toate informatiile pe care ni le transmiteti . mie personal imi sunt de foarte mare folos, pentru reactualizarea cunostintelor sau aflarea unor noutati. in special cu metodele ieftine si rapide de trimis bani international, am vrut sa va scriu cateva informatii si opinii despre firmele recomandate.

    Am citit fiecare articol si am si trimis mai departe si credeti -ma ca as fi vrut sa las un mesaj de raspuns,dar renuntam de fiecare data pentru ca mi se pare foarte complicat sa gasesc locul unde as putea scrie mesajul catre dvs.legat de un respectivul articol. Am observat ca si dvs ati fi dorit sa fi primit mai multe comentarii.

    De aceea, as vrea sa va sugerez sa creati un link direct din mesajul trimis in email catre un loc unde se pot lasa mesajele si comentariile celor care nu au cont de facebook sau tweeter . ( da, mai exista persoane :)) ) ca sa fie mai usor sa gasim exact campurile unde sa scriem.

    Inca o data va felicit pentru activitatea dvs si va urez mult succes in continuare!
    Adriana

  3. ICNIC zice:

    Am promis in unul din comentariile mele anterioare sa va ajut cat imi este cu putinta, in deosebita activitate ce o desfasurati pentru educatia financiare a tineretului (si nu numai).Abordati teme fundamentale,usor de insusit teoretic.Va citesc articolele si dau mai departe… Din totdeauna am incercat sa trezesc interesul tinerilor pt. aceasta latura a educatiei.Dar..ca intreaga educatie,devine pe zi ce trece O MARFA din ce in ce mai GREU VANDABILA…(?!) In articolul de mai sus imi ceri parerea cu privire la: Sistemul de gratuitate pe net. Parerea mea,PASTREAZA-L. – Vinzarea sub forma electronica. Parerea mea,..sceptica. – Cartea ” Mai tare ca banca” F.BUNA.(carte din care se pot invata multe ….in mod deosebit cei care vor sa se faca „frate cu dracu”..) VA DORESC SUCCES ! PASTE FERICIT !

  4. Draga Luca, mie mi se par interesante toate ideile pe care le citesc in articolele tale. As vrea sa promovez carte ta, as fi facut-o oricum. As vrea sa imi dai voie sa recomand si „Iesi din Labirint”, mi s-a parut foarte bine scrisa si educativa. Si aici ai putea sa lansezi versiunea in format pdf.

  5. Luca Dezmir zice:

    Vali,

    mersi pentru ajutor in promovare 🙂
    pentru moment, „iesi din labirint” nu va fi disponibila in format pdf sau audio…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.