In atentia mea

Care sunt metodele pentru a aborda eficient o femeie

3 comentarii

Atentie, articol doar pentru barbati!

In articolul precedent, ti-am dezvaluit un alt fragment din prima gratuitate de care poti beneficia, ebook-ul „Banii si impotenta barbatului„. De asemenea, ai putut viziona un film de 10 minute, realizat de psihologul Pera Novacovici, legat de subiectul seductie. Ti-am recomandat acest film, tocmai pentru ca am spus, intr-un altricol anterior, ca e bine sa abordezi subiectul „bani” altfel decat subiectul „femei”. Cum expetiza mea este in domeniul „bani”, te-am redirectionat la un specialist.

🙂

Ai vazut ca acest film este postat gratuit in cadrul programului SEX SYSTEMS. Pera Novacovici este unul din coordonatorii site-ului „Arta seductiei”, care apartine celei mai puternice comunitati preocupata de seductie, din Romania. Cu alte cuvinte, Pera stie ce spune.

Mai jos vei primi un link spre la al doilea film gratuit, realizat in cadrul acestui proiect. De asemenea, iti pot spune care sunt celelalte gratuitati de care vei putea beneficia, daca indeplinesti conditiile necesare. E vorba de trei dintre cartile mele:

  • „Iesi din labirint”, prima carte despre finante personale si investitii, scrisa de un autor roman
  • „Mai tare ca banca”, prima carte care te invata cum sa-ti platesti creditele la banca, scrisa de un autor roman
  • „Manual de guerilla fiscala”, o carte care te invata cum sa platesti, prin metode legale, cat mai putine taxe si impozite.

Prima carte a aparut deja, urmatoarele vor apare in acest an, probabil in toamna. Te invit sa vizionezi filmul si sa revii la Milionarul Mioritic pentru a citi urmatorul articol, in care vei primi toate informatiile necesare pentru a beneficia de cele patru gratuitati mentionate anterior. Urmatorul articol despre acest subiect va apare marti dimineata.(asta nu inseamna ca nu trebuie sa citesti celelalte articole care vor apare intre timp)

Da click aici pentru a viziona al doilea film de la Pera Novacovici .

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Care sunt metodele pentru a aborda eficient o femeie

  1. adrian zice:

    In primul rand,ambele filme sunt refulari de comportament. Probabil ca domnul Pera a suferit in trecut sau sufera de vreun complex care-l determina sa faca din Arta Seductiei (care presupune comportament, maniere, educatie sexuala-protectie, tratament!),o invitatie abjecta adreasata barbatilor in a se comporta ca animalele!Pardon, lupul-Alfa!
    Acum, d-voastra ca si medic, stiti ca sexul este o necesitate fiziologica, atat pentru barbat cat si pentru femeie, ca si alte necesitati deastfel! Actul in sine, poate reprezenta placere sau sila, depinde de mai multi factori! Scopul echipei d-voastra care este de fapt:atragerea femeii in pat, sau executarea unui act sexual in armonie cu placerea simtita in perioada de tatonare.Caci judecand dupa cele spuse de Pera, noi scopul barbatului este de a seduce cat mai multe femei pentru a ajunge la scopul final, partida de sex! Ori literatura de specialitate trateaza actul sexual in sine intr-o maniera aparte!
    Cred ca mai pe intelesul tuturor, si fara a se simti nici o parte ofensata, ar fi fost o prezentare a „Cheii” lui Paunescu,sau „Celei care minte” a lui Minulescu!
    Parerea mea!

  2. Luca Dezmir zice:

    Adrian,

    cred ca ai privit superficial problema si ai tras aceste concluzii din lipsa de informatii.

    Pera a scris doua carti (Personalitate alfa si Arta seductiei) iar Daniel Zarnescu a scris una (Jurnalul lui Abel).
    fara de tine, am avantajul ca le-am citit pe toate trei si am o privire de ansamblu asupra celor doi, si asupra proiectului din care fac parte.

    daca o sa ai curiozitatea sa vizionezi al treilea film din seria SEX SYSTEMS, vei vedea ca la acest proiect au pus umarul psihologi, traineri in NLP, traineri in comunicare non-verbala, traineri specializati in socializare. ei incearca sa invete tinerii sa trateze complex relatia cu o femeie, iar aducerea ei „in pat” e doar un segment din aceasta relatie.
    e nevoie acuta de acest tip de educatie, pentru ca el se face sporadic in scoli sau nu se face deloc, ceea ce are ca rezultat o generatie de tineri incapabili sa reactioneze cu sexul opus. in cadrul proiectului AVANTAJ LA START am contact direct cu astfel de tineri si stiu foarte bine despre ce este vorba.

  3. Peter Masters zice:

    Sunt curios, care e acea literatura de specialitate despre care vorbiti? poate merg pe o cale gresita..:( Cheia de Paunescu? (cu toata aprecierea pentru literatura lui in general). Eu nu sunt medic dar am fost olimpic in domeniu, asadar indiferent cat vei invata in viata tot aceeasi structura o vei avea si anume o hipofiza (glanda pitulara) care va actiona mereu fara acordul tau (in cel mai fericit caz va fi in lupta cu lobul tau frontal asta daca ai experiente de viata in general) si va declansa un hipotalamus care va injecta un val de emotii in corpul tau ce te vor face sa reactionezi ca un animal in principiu. Oricat de abstracti ne spun unii pudibonzi ca suntem eu sunt sigur ca ne mint. Ca avem un creier care e minunat si complicat si putem face multe cu el e bine de tot, dar, miezul lui tot animalic va fi. Pera spunea ca trebuie sa faci sex cu o femeie daca vrei sa te iubeasca, sa se indragosteasca de tine, sau sa fie a ta, sau cum vrei sa-i spui adica nu poti sa zici ca ai o relatie cu o femeie fara sa faci sex cu ea, de preferat cat mai repede :). Vorbesc din experienta mea din adolescenta, daca vrei sa sari peste sex sau peste a fi barbat (de preferat alfa) in relatia cu o femeie surprizele neplacute nu vor intarzia!. As putea scrie multe despre asta dar mai bine intri si citesti mai multe pe artaseductiei ca sa vezi ca treaba e mult mai complexa de cat ai inteles tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.