In atentia mea

Ofera un dar care conteaza

, , , 2 comentarii

Foto: nicephoto

O carte de finante personale iti poate schimba viata. Viata mea a fost schimbata de o asemenea carte, scrisa de Robert Kiyosaki. La randul meu, am daruit aceasta carte (Tata bogat, tata sarac) unui prieten, care, dupa ce a citit-o, acum ani buni, si-a deschis o afacere, care mai functioneaza si astazi. Cartile pot schimba destinele.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am inceput sa scriu carti de finante personale si de investitii. Am vrut sa ofer altor oameni sansa pe care am avut-o eu. Tocmai de aceea, cartea s-a inspirat din experienta mea de a face bani in Romania.

E randul tau sa daruiesti cuiva drag, o carte care il va ajuta sa-si schimbe modul in care vede banii. Pentru aceasta am hotarat sa te ajut.

De maine incepe luna cadourilor. In spiritul sarbatorilor, voi lansa o promotie care este valabila pana in 13 decembrie.

Comenzile cartii „Iesi din labirint” venite intre 1 si 13 decembrie, vor beneficia de o reducere de 25% din pretul cartii, daca veti folosi urmatorul cod de reducere:

13DEC

Acest cod trebuie introdus in formularul de comanda al cartii, care se gaseste la site-ul de vanzare al cartii, aflat la adresa iesidinlabirint.ro

Folosirea acestui cod va aduce o reducere de 10 lei din pretul cartii. Ea va costa 39 de lei (in loc de 49 de lei), la care se adauga pretul trimiterii postale: 7 lei.

In total cartea va costa 46 de lei.

Cum spuneam, promotia este valabila pentru comenzile cu cod de reducere, trimise intre 1 si 13 decembrie. Acest lucru va permite ca sa primesti cartea inainte de Craciun, pentru a o putea darui.

Nu uita: cand daruiesti, primesti. In acest an, daruieste ceva care conteaza…

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Ofera un dar care conteaza

  1. Vali zice:

    Draga Luca,

    Idea ta este foarte buna. Eu am avut instant in fata cui as vrea sa daruiesc aceasta carte. Am intrat repede sa fac comanda si … am gasit doar doua variante: paypal sau ramburs. As vrea sa fac o recomandare: scrie si a treia varianta, cu OP, si lasa nr de cont si banca. Eu vreau sa platesc cu op si sa trimit cartea la o alta adresa decat a mea, sa fie o surpriza cand o primeste.
    Astept nr de cont….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.