In atentia mea

Un loc gratuit la cursul EVOLVE

, , , Lasa un comentariu

Cum spuneam in articolul trecut, in care am amintit prima data despre cursul de afaceri EVOLVE, sustinut de Paul Coman, am bucuria sa ofer, din partea lui Paul, o participare GRATUITA la acest curs. Locul se ofera prin concurs, pe baza unei trageri la sorti.

Pentru a te inscrie la acest concurs, trebuie sa indeplinesti trei conditii:

  1. sa fii abonat la Buletinul Informativ pe care il trimit abonatilor mei
  2. sa dai „Like” pe contul tau de Facebook la articolul despre clipurile video oferite gratuit de Paul cu ocazia prelansarii cursul EVOLVE
  3. sa imi trimiti un email (detalii mai jos)

Esti abonat?

Daca esti abonat la Buletinul Informativ, foarte bine!

Daca nu esti abonat, o poti face in felul urmator.

1.te duci la pagina de start a Milionarului Mioritic, dand click aici.

2.completezi adresa de email in formularul din dreapta sus, incercuit cu rosu in imaginea de mai jos si dai click pe butonul TRIMITE:

Vei primi un email pentru a confirma cererea, dai click pe link-ul de confirmare… si gata!

Stii sa dai „Like” la articol?

1.pentru a da „Like” la articol, folosind contul tau de Facebook, trebuie sa ajungi la pagina de Facebook care promoveaza articolul, dand click aici.

2. daca esti conectat la Facebook, ajungi la pagina cu pricina, unde dai click pe link-ul „Imi place” (sau „Like” daca e in engleza), incercuit cu  rosu in imaginea de mai jos (daca nu esti conectat, te vei conecta, iar apoi esti redirectionat la pagina).

3.Daca nu ai un cont de Facebook, iti poti creea unul GRATUIT, in cateva zeci de secunde. Folosind fereastra de browser care tocmai s-a deschis (dupa ce ai dat click pe link-ul de la punctul 1), da click pa link-ul din pagina, incercuit cu rosu in imaginea de mai jos.

4.ajungi la o noua fereastra, unde completezi cu datele tale formularul incercuit cu rosu din imaginea de mai jos si dai click pe butonul SIGN UP

5.dupa ce contul e creeat, repeti punctele 1-2.

Dupa ce ai dat „Like” la articol, te rog sa-mi trimiti un email, la adresa lucadezmir {at} milionarulmioritic {punct} com, cu subiectul „Concurs EVOLVE”.

Gata! Esti inscris in concurs!

Atentie!
Data limita de participare la concurs este 3 noiembrie!

Voi trage la sorti castigatorul (dintre cei care au parcurs etapele descrise in acest articol), in data de 4 noiembrie, iar in data de 5 noiembrie voi scrie un articol prin care anunt numele castigatorului.

BAFTA!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.