Carti, filme si evenimente

Continutul DVD-ului AS 2009

, , , 4 comentarii

Pentru cei curiosi, care vor sa afle detalii despre proiectul AVANTAJ LA START de anul acesta, va propun sa cititi un articol din blogul proiectului.

web_button

S-ar putea sa va intereseze pentru ca in premiera, editia din acest an permite descarcarea de pe internet a intregului DVD, pe care il puteti vizualiza direct pe computer sau il puteti inregistra cu un inscriptor de DVD-uri si il puteti viziona cu un DVD player.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Continutul DVD-ului AS 2009

  1. Luca zice:

    DVD-ul AS editia 2009 se poate downloada si de pe torrenti. accesati http://avantajlastart.net pentru a putea primi detalii prin email despre cele trei modalitati (in curand patru) de a intra in posesia DVD-ului. brosura electronica cu informatii despre acest subiect va fi pusa pe site in aceasta seara.

    ii rugam pe cei care doresc sa ajute proiectul sa downloadeze dvd-ul si sa lase computerul deschis pentru ca si altii sa poata downloada. multumim 🙂

  2. Muntean Teodor zice:

    Salut. In brosura in format electronic „Cum sa intri in posesia DVD-ului” ,se da un link de download de pe torrenti,insa acest link nu mai este valabil.

  3. Luca Dezmir zice:

    adevarat Teodor 🙂

    mininova.org a fost data in judecata si a sters majoritatea link-urilor de torrenti.
    intre timp am modificat si noi brosura si am introdus un alt link, care este activ. te rog sa downloadezi din nou, de la aceiasi adresa, noua brosura si sa gasesti noul link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.