Finante personale

Cc: RBS sau romanul care pica de fraier

, , Un comentariu

Articol aparut ca si  guest post in site-ul dedicat dezvoltarii personale, empower.ro

Stiu ca e stire veche dar nu m-am putut abtine sa nu scriu despre ea.

Royal Bank of Scotland, institutie bancara care cu mindrie isi arata originile spre 1724, intra in Romania, cu o campanie agresiva in mass media, mai ales in TV. Cind am vazut auzit reclama  (eu nu ma uit decit la Discovery Channel dar televizorul era deschis si m-a lovit in timpan) am izbucnit in ris. Nevasta-mea -ma intrebat „ce m-a apucat” si i-am spus ca RBS tocmai fusese nationalizata de stat (preluata sub control) prin injectarea a 20 de miliarde de dolari din banii contribuabilului englez.

Sigur, banii ajuta (pe moment) dar sint curios daca cei care au adus banca in aceasta situatie jenanta vor mai fi in posturi. In acest timp Romania e invadata de reclame care ne spun pe un ton afectat ca in tara a intrat o institutie solida, de incredere.

Stiu, campania de publicitate (ca si intrarea in Romania) erau facute de mult. Preluarea bancii a coincis neferitit cu intrarea pe piata romaneasca. Cu toate acestea, trebuiau sa aibe decenta sa schimbe textul. E vorba doar de text, puteau sa lase acelsi suport video. Nu-mi vin in minte decit doua cuvinte: ipocrizie, fatarnicie.

Am ris, dar nu-i nimic de ris. Romanul e luat de fraier. O sa le fac si lor un stress test.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Cc: RBS sau romanul care pica de fraier

  1. titanium.fla zice:

    au intrat in ro prin cumpararea lui ABN amro, cea care e printre cele 3 banci reclamate de bnr ca ar fi facut specula pe LEU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.