In atentia mea

Un nou colaborator: Simona

, Lasa un comentariu

La mai bine de un an de la lansare, odata cu noul design al blogului, am hotarit sa transform Milionarul Mioritic in altceva, dincolo de ce a vrut sa fie initial, adica un blog personal. Vreau sa utilizez popularitatea de care da dovada (actualmente peste 700 de abonati prin RSS si email si o medie de 800 de pagini vizionate pe zi) intr-o tribuna pentru cei care vor sa scrie pe temele consacrate in blog.

Te intrebi ce rost ar avea. Acum cind oricine poate deschide un blog, daca nu altceva pentru a-si satisface orgoliu, pare o prostie sa ceri cuiva sa publice intr-un alt blog.

O fac pentru ca Milionarul este mai mult decit satisfacerea unui orgoliu. Vrea sa fie  o tribuna pentru cei care rezoneaza la dorinta mea: de a furnizeza informatii de calitate, de a dezvalui tehnici si procedee de finante personale, investitii la bursa si in imobiliare, care le gasesti in alte locuri pe bani.

Vreau sa prezint resurse de calitate (bloguri, carti, filme, evenimente educationale…), sa dezvalui situatii si aspecte economice, politice si ecologice a caror cauze sint trecute cu vederea sau a caror factori declansatori (persoane, organizatii etc.) nu sint nominalizate din cauza … timiditatii autorului 🙂

In aceasta idee v-o prezint pe Simona, care a mai scris in blog un articol despre seminarul lui Nik Halik. Va fi prezenta cu un alt articol despre seminarul Powerfull Business Writing al lui Andy Szekely, la care a participat in week-end-ul trecut, in Timisoara.

Simona este o persoana care cauta in permanenta sa  se dezvolte. Voi profita de aceasta latura a ei 🙂 pentru ca va fi prezenta in Milionar cu recenzii ale seminarilor la care participa.

Citeva cuvinte despre Simona:

  • are o emisiune cu si despre adolescenti la West City Radio, 88.8 FM din  Timisoara, intitulata „Colivia cu canari”
  • este foarte activa in scolile timisorene, unde tine prelegeri gratuite la elevi, ultima dintre ele despre pedofilie si internet
  • face parte din conducerea proiectului AVANTAJ LA START, fiind reprezentanta in legatura cu partenerii si presa
  • mai multe despre ea si proiectele ei in blogul personal, dedicat adolescentilor, TU ALEGI

Ii invit inca o data pe cei care cred ca Milionarul este o buna platforma pentru a-si exprima ideile, sa devina colaboratori, chiar daca au un blog personal. Conditiile sint putine si simple:

  • articolul sa fie original, nepublicat pina la acea data
  • articolul poate fi republicat dupa doua saptamini in blogul personal
  • articolul nu va fi retribuit dar autorii sint luati in vedere pentru bonusuri, cind acestea sint disponibile de la partenerii Milionarului 🙂
  • articolul trebuie sa aiba conditii minime de „curatenie” gramaticala si un continut original

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.