Cartea care imbogateste, Carti, filme si evenimente

Recenzie: Cum sa devii bogat

, , , 13 comentarii

  • Titlu:Cum sa devii bogat
  • Titlu original: TRUMP: How To Get Rich
  • Autori: Donald Trump
  • ISBN:978-973-145-015-5
  • Gen: educatie financiara
  • Se adreseaza: publicului larg

Recomandare

Detalii despre sistemul de notare al cartilor aici.
Prezentare generala

Cum sa devii bogat nu este o carte, ci mai degraba un caiet plin de notitele dictate de Trump intre doua sedinte de consiliu. O serie de cartuse trase unul dupa altul, dintre care multe nu isi ating tinta. Adica nu sint relevante din punct de vedere al titlului.

Cartea este un amalgam. Dupa cum insusi Trump recunoaste, el „poarta” mai multe personalitati in functie de necesitate: personalitate publica, personalitate de afaceri, personalitate de familie. La fel arata si cartea. Este un melanj colosal intre ideile enuntate de diversele personalitati ale lui Trump. Nu stii care dintre ele este artificiala (croita de necesitate) si care releva adevarata fata a omului Trump. Poate nici nu conteaza. Trump este suma partilor.

Pot sa-ti spun ca este o carte care merita citita. Vei intilni concepte si idei, de la cele care te lasa rece la cele care te entuziasmeaza. O calitate pe care o au putine carti. Merita sa o citesti, ar putea sa-ti dezvaluie adevaruri care iti vor schimba viata

Zona alba

O densitate extraordinara a informatiei. Sinceritate dusa uneori la extrem.

Pentru a cumpara Cum sa devii bogat dati un click aici.

Comentarii

comments

Standard

13 gânduri despre „Recenzie: Cum sa devii bogat

  1. Lia zice:

    Cu tot formatul ei eclectic pot spune ca sunt acolo multe idei de care trebuie tinut cont. Pe care le-am asimilat foarte repede, si cred ca la asta a contribuit sinceritatea autorului, entuziasmul, umorul, subiectele controversate si energia care se degaja din lectura cartii. Nu am putut-o lasa din mana.

  2. George Breban zice:

    Desi inca nu am citit cartea, consider ca nu ar fi potrivit sa mergi la razboi in haine de casa asa cum nu poti sa mergi nici la o intalnire de afaceri prezentand imaginea sotului iubitor (personalitate de familie).

    Vin si eu cu recomandarea a doua carti care m-au determinat sa aleg o cale diferita de „Mergi la scoala, ia note bune ca sa intri la o facultate buna, sa iti gasesti o slujba buna la care sa primesti un salariu mare”:
    – „Tata Bogat, tata sarac” – Robert T. Kiyosaki,
    -„Cel mai vestit vanzator din lume” – Og Mandino

    Descrierea altor cateva carti din seria „Tata bogat” cum sunt: „Copil bogat copil istet”, „Profetiile tatalui bogat”, sau „Cine mi-a luat banii” le gasiti pe acest blog la categoria „cele mai populare articole din categoria investitii imobiliare”.

  3. Ovidiu Miron zice:

    Aici nu sunt de acord cu tine, Luca. Mie mi-a placut foarte mult aceasta carte. Nu conteaza intre ce sedinte a fost scrisa. Pe mine ma intereseaza sa invat ceva din orice carte.

  4. ALI zice:

    Am cumparat si am inceput sa citesc aceasta carte. Nu am terminat-o pentru ca nu m-a motivat suficient, nu am simtit ca merita sa citesc mai mult. Eu i-as acorda doar 3 dintre cele 5 puncte.

  5. Stefan Murgeanu zice:

    daca vrei cu adevarat sa devii bogat, iata care sunt cartile de baza pe care trebuie sa le citesti si recitesti (acestea sunt doar baza):

    Wallace D. Wattles – Stiinta de a deveni bogat
    Napoleaon Hill – De la idee la bani
    Dale Carnegie – Secretele succesului (How to win friends…)
    Norman V. Peale – Forta gandirii pozitive
    Og Mandino – Cel mai vestit vanzator din lume
    Robert T. Kiyosaki – Tata bogat.. si Cadranul banilor
    Donald Trump – Cum sa devii bogat
    George S. Clason – Cel mai bogat om din Babilon
    P.T. Barnum – The Art of Money Getting
    Russel H. Conwell – Acres of Diamonds

    citeste aceste carti si vei sti ce ai de facut ca sa devii bogat [acestea sunt doar baza, startul, lectura acestor carti iti va deschide noi orizonturi si vei sti ce sa mai citesti in continuare si cum sa iti schimbi viata in bine]

    succes 🙂

  6. Pingback: Cum sa devii bogat - Concediaza-ti seful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.