Finante personale

Grabiti-va! Doar de Valentine’s Day, download de ebook gratuit

, , , , 13 comentarii

Poate de Suze Orman n-ati auzit dar pe Oprah o stiti precis!

Oprah si Suze Orman in timpul unei emisiuni

Trebuie sa recunosc, public, faptul ca sint momente in care imi cultiv latura feminina (aceasta este o confesiune-eveniment cu ocazia zilei Sfintului Valentin 🙂 ) adica ma uit din cind in cind pe canalul TV Euforia.

Nu prea stau la televizor. Sint zile intregi cind nu-l deschid. Dar cind o fac incerc sa urmaresc programe de calitate. Sintem o familie de gurmanzi si cind am timp vinez emisiuni gastronomice, cum ar fi Licence to grill de pe Euforia.

La Oprah ma uit foarte rar. Cred ca am vazut vreo trei emisiuni. In schimb una dintre ele am savurat-o, tintuit in fotoliu, pina la final. Invitata era Suze Orman, o cunoscuta specialista in finante personal. Era acum o luna si ceva.

Spre surprinderea mea azi am dat, intr-unul din feed-urile pe care le urmaresc, de oferta fantastica pe care o facea Oprah si Suze Orman: cartea Women & Money (Femeile si banii) este disponibila GRATUIT pentru download, in format electronic, pe site-ul lui Oprah. Volumul are pretul de lista 24.95 de dolari. Suze spune ca foarte rar permite acces gratuit (limitat in timp) la cartile sale.

Termenul limita este seara zilei de Valentine Day (14 februarie) ora locala din Statele Unite. Daca va grabiti puteti sa descarcati ebook-ul. Eu am facut-o deja.

Voi recenza cartea in Milionar, probabil voi scrie un articol si despre Suze Orman, e o femeie pe cinste.

Nu va mai retin, downloadati Woman & Money de aici (cit inca se poate 🙁 ).

P.S. cartea este in limba engleza. Se poate citi si varianta in spaniola, adica Las Mujeres y El Dinero.

Comentarii

comments

Standard

13 gânduri despre „Grabiti-va! Doar de Valentine’s Day, download de ebook gratuit

  1. Si eu am vazut aceasta oferta incredibila tot in feed reader. Am si descarcat foarte repede si am inceput sa-l citesc. Primele pagini sunt foarte interesante (cred ca si celelalte), desi carte e scrisa pentru femei. Totusi, putem sa invatam si noi barbatii, nu?

  2. Pingback: Pages tagged "luna"

  3. GubyIQ zice:

    Auzisem de ceva vreme de Suze Orman, chiar am avut un seminar inregistrat de-al ei gasit pe torrent. cat priveste finantele personale cred ca se gaseste sub Kiosaky, in sensul ca se concentreaza in special pe persoanele cu datorii si cum sa faca sa devina „debt free” , pe „credit score” etc. Din seminarul acela am ramas surprins cat de putin stiu tinerii americani de finante personale..erau persoane de pana in 30 ani care terminasera facultatea, erau plini de „college debt” si mai aveau si datorii pt masina, chirie etc. ajunsesera in situatia de nu mai puteau plati ratele lunare. iar Suze, doar spunandu-le niste principii de baza, aparea ca un idol si salvator al lor 🙂 atunci am fost mandru ca sunt roman..cel putin la noi inca nu s-a ajuns in asemenea hal.

  4. Luca zice:

    @ GubyIQ

    mi se pare normal ca Suze sa abordeze problema datoriilor, pentru ca a trecut printr-o asemenea criza. tocmai aceasta experienta negativa a motivat-o ca sa scrie carti pe aceasta tema.

    cit priveste romanii care sint mai destepti decit americanii…think again.

    in momentul in care romanii vor putea sa ia credite la fel de usor ca si americanii, vom avea aceiasi problema. oriunde in lume te lovesti de psihologia infantila a adultilor: „eu vreau un lucru si il vreau acum; nu conteaza ca trebuie sa iau un credit si sa-l platesc dublu”. deja se intimpla si la noi in lanturile de magazine X sau Y unde iei un „credit cu buletinul” si platesti de mai multe ori valoarea produsului (in rate, e drept), numai pentru ca iti trebuie acum ultimul tip de casetofon pentru masina

  5. Alexandra zice:

    buna…eu abia acum am ajuns pe site-ul vostru( e mai 😀 ) si as dori si eu f mult sa am acea carte. Nu m-ati putea ajuta voi,care o aveti deja? pva rog mult 🙂 e-mail-ul meu e [email protected]

  6. Aurelia zice:

    Poate cineva sa ma ajute cu aceasta carte a lui Suze Orman? Nu am …prins acea minunata oferta.
    Multumesc anticipat.

  7. Pingback: Ebook gratuit pina in 15 ianuarie | Milionarul Mioritic ®

  8. Pingback: Finante personale pentru mase: Suze Orman

  9. Pingback: Educatie financiara pentru mase: Suze Orman | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.