Cartea care imbogateste, Carti, filme si evenimente, Finante personale

Recenzie: Cine mi-a luat banii?

, , , , , 4 comentarii

  • Titlu: Cine mi-a luat banii? – cum cistiga cei care se misca rapid
  • Titlu original: Who Took My Money?
  • Autori: Robert T. Kiyosaki si Sharon L. Lechter
  • Gen: educatie financiara
  • Se adreseaza: publicului larg

Recomandare

Detalii despre sistemul de notare al cartilor aici.

Prezentare generala

Desi tocmai am recitit in viteza cartea, nu pot sa-mi dau seama de ce Kiyosaki a ales acest titlu. Mai degraba subtitlul editiei in limba romana te informeaza despre continut.

Cartea se imparte in doua sectiuni.

Prima vorbeste de rolul sinergic al consilierilor in drumul tau spre independenta financiara. Chiar daca esti o persoana instruita si iti place sa inveti, in ziua de azi iti trebuie consilieri. Pentru a dezvolta o afacere, pentru a investi in imobiliare sau la bursa dar mai ales pentru a fi inaintea concurentei, ai nevoie de constinte avansate de contabilitate, legislatie, management al resurselor, domenii prea vaste pentru a fi stapinite de o singura persoana.

Aici intervin consilierii tai, care te instruiesc si te indruma in deciziile pe care trebuie sa le iei, decizii ce trebuie luate in fiecare zi in timpul conducerii unei firme sau al procesului de investitie.

Consilierii trebuie sa fie bine pregatiti, loiali si doritori de a creste alaturi de tine. Ei trebuie sa stie ca, odata cu cresterea afacerii tale sau a investitiilor, vor avea posibilitatea sa cistige mai mult. In acest fel vor fi interesati de progresul tau, te vor ajuta cu eficienta de fiecare data.

In partea a doua a cartii se abordeaza subiectul sinergiei dintre diferitele tipuri de active, pentru a realiza o crestere accelerata a capitalului.
Activele (afacerile, investitiile imobiliare sau la bursa) au fiecare caracteristicile lor. Unele sint mai riscante dar produc o crestere rapida a capitaluilui, altele au randament scazut dar se realizeaza cu riscuri minime. Imbinarea lor, alaturi de folosirea banilor din alte surse (banii altora sau BA cum ii numeste Kiyosaki), alegerea potrivita a formei de organizare a afacerii, folosirea sistemului de impozitare in favoarea ta duc la aparitia unei sinergii, care iti creste capitalul cu o viteza mult mai mare decit prin utilizarea unei singure modalitati de investitie.

Zona alba

Prezinta metode si tehnici clare de crestere a vitezei de acumulare a banilor. Va pot spune din experienta personala ca functioneaza.

Pentru a cumpara Cine mi-a luat banii? dati un click aici.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Recenzie: Cine mi-a luat banii?

  1. Pingback: :-) si un pic de tupeu! sau Ce va lipseste! | TU ALEGI

  2. Concediaza-ti seful! zice:

    ce coincidenta,

    tocmai citesc cartea 🙂

    by the way, conspiracy a ajuns la cap 3 🙂

  3. Andrei zice:

    Si eu am citit cartea, de doua ori. Ma prind mai greu sau lupt cu mentalitatea de fost pionier. Aplic sporadic si merge.
    A! Si sunt fan Kiyosaki, asa ca le-am citit pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.