Cartea care imbogateste, Carti, filme si evenimente

Recenzie: Cealalta fata a timpului

, , , , , 3 comentarii

  • Titlu: Cealalta fata a timpului – cum sa-ti faci mai mult timp sa-ti traiesti viata
  • Titlu original: Timeshifting
  • Autori: Dr. Stephan Rechtdchaffen
  • Gen: dezvoltare personala
  • Se adreseaza: publicului larg

Recomandare

Detalii despre sistemul de notare al cartilor aici.

Prezentare generala

Lipsa de timp este o boala cronica a omului modern. O boala indusa de societate, de ritmurile si frecventele ei tot mai ridicate, de telurile noastre care ne soptesc la ureche: „mai repede, mai repede”. Sintem prins in acest virtej si nu ne dam seama de el decit in momentul in care se instaleaza stresul, in clipa in care, epuizati, nu mai dam randament. Atunci ne spunem ca de vina este timpul, prea putinul timp pe care il avem de la viata.

Cartea pe care v-o propun aduce o viziune noua, o modalitate mai naturala de a privi timpul. Ea ne arata adevarata fata a timpului : timpul este perceptie, este traire personala. Se scurge mai repede sau mai incet in functie de cum ni-l asumam noi.

Din aceasta constatare se desprind solutii inedite, raspunsuri la penuria noastra zilnica de timp. Autorul ne arata cum sa oprim clipa in loc, s-o dilatam, sa ne bucuram de ea. Pentru ca aici e locul eternitatii, in perceptia clipei, a momentului care inseamna sa fii cu cei dragi, sa faci ce-ti place, sa savurezi succesul.

E o carte extraordinara, care m-a invatat ca poti obtine timp instantaneu, prin simplul fapt ca ai decis sa te opresti din cursa infernala in care esti angrenat, sa te uiti in jur si sa simti. Timpul se dilata instantaneu, perceptia expandeaza, te umpli de uimire, de energie. Te uiti la ceas si au trecut cinci minute. Dar mintea ta s-a bucurat de o micro-vesnicie.

Zona alba

Ofera o noua viziune asupra timpului si indicatii practice despre cum sa faci pentru a trai viata, nu doar a trece prin ea.

Pentru a cumpara aceasta carte click aici.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Recenzie: Cealalta fata a timpului

  1. eugeniu zice:

    Suntem prinsi in cursa serviciu-casa si nici nu stim cand trece timpul; nu stim sa ne mai bucuram de un copac incarcat cu promoroaca, de o floare care a inflorit acum in plina iarna.

  2. am citit cam jumatate din cartea asta si pot spune ca isi merita…timpul 🙂 sunt concepte interesante, prezentate destul de clar- si nici macar nu-s un fan al cartilor de dezvoltare personala, motivationale sau de „imbogatire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.