In atentia mea

Schimbari de vara la milionarulmioritic.com

, Lasa un comentariu

Desi e vacanta, la un moment dat m-a luat valul si am inceput sa fac modificari la site. O modificare, apoi tot mai multe, pana cand m-am trezit ca lucrez de trei zile!

Iata modificarile, pe masura ce imi aduc aminte de ele:

  • am scos reclama pop-up ( la „Iesi din labirint”) care aparea la incarcarea paginilor si am inlocuit-o cu o banda in partea de jos a paginii. Mi se pare mai putin intruziv, mai putin enervant.
  • am facut la fiecare inceput si sfarsit de articol, un sir de butoane pentru a putea sa propuneti articolele mele in mediile de socializare (facebook, twitter si mai nou google plus one) plus am adaugat un link spre pagina de contact. Va incurajez sa ma promovati la prieteni  🙂
  • am fact o sectiune de recomandari, unde prezint produse din domeniile „bani” si „dezvoltare personala”. Sunt produse/servicii testate de mine sau a caror producatori ii cunosc personal. Puteti vizita aceasta pagina dand click aici.
  • pentru moment am scos bannerele de reclame 125×125, din partea dreapta a site-ului. Aceasta este a doua miscare prin care am mai redus din reclamele de pe site, pentru a face mai usoara navigarea
  • am scos bannerul mare (300×250) cu link spre pagina de publicitate

Sper ca aceste modificari sunt pe gustul vostru. Astept comentarii despre ele si sugestii de imbunatatire a site-ului.

Vacanta placuta in continuare!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.