In atentia mea

Zeitgeist: Moving Forward (inclusiv subtitrare in limba romana)

, , , , 3 comentarii

Cele trei Zeitgeist...

Acum o saptaman s-a lansat a treia parte a documentarului  serializat, Zeitgeist, realizat de Peter Joseph.  Daca vreti sa aflati cine este Peter Joseph, va recomand un interviu cu acesta.

Am recenzat celelalte parti ale documentarului:

Interesul meu in aceasta serie este determinat de consistenta portiune financiar-fiscala a subiectelor abordate de Peter Joseph, legate de sistemul bancilor centrale si regulile dupa care functioneaza economia si finantele mondiale.

A treia parte a documentarului are 2 ore si 41 de minute si a avut, in patru zile de vizionare pe youtube, peste 1 milion 700 de mii de accesari. Lansarea oficiala in cinematografe a fost in 15 ianuarie.

Va invit sa vizionati partea a treia: Moving Forward (Mergand mai departe). Desi nu am vazut inca documentarul, este necesar sa va atentionez ca e posibil ca in film sa existe abordari deranjante pentru persoanele religioase (cum a fost cazul pentru prima parte a documentarului).

Documentarul poate fi downloadad de pe torrente, gasiti torrentul dand click aici. Sunt mai multe variante de fisiere. Va recomand fisierul care are urmatoarele caracteristici:

  • format:AVI
  • codec: XviD
  • dimensiune: 3043 MB
  • rezolutie:  852 : 480 px
  • Frame rate: 29.97

Pentru acest fisier exista o subtitrare foarte buna, pe care o puteti descarca de aici. Dupa download, modificati extensia fisierului din .txt in .srt pentru a putea fi recunoscuta de playerul video.

Puteti sa vedeti filmul si pe youtube. Mai jos aveti aceasta varianta.

Vizionare placuta.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Zeitgeist: Moving Forward (inclusiv subtitrare in limba romana)

  1. Am fost la lansarea de pe 15 ianuarie, si le-am vazut si pe celelalte 2. O sa il descarc din nou ca sa il vizionez mai in detaliu. Din domeniul bancar abordeaza la un moment dat si partea de forex trading, eu lucrez in domeniu. Daca poate cineva sa vina cu explicatii in legatura cu domeniul din punct de vedere al filmului.

  2. Luca Dezmir zice:

    Stefan,

    unde ai fost la lansare? 🙂

    intre timp am vazut si eu filmul, intr-adevar, atinge pe scurt problema tradingului automat si implicatiile ei in piata, cunosc mai in detaliu problema marilor banci care fac scalping cu computere in colocatie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.