Finante personale

Unde ascundem malaiul?

, , , 4 comentarii

Chiar daca personal nu recomand tinerea banilor in casa, pentru cei care opteaza pentru aceasta metoda, va prezint o serie de solutii, in imagini.

Sursa: mint.com

Dati click pe imagini pentru marire.

Daca nu se incarca galeria de fotografii, dati click aici.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Unde ascundem malaiul?

  1. ZONA zice:

    unele variante par riscante sau distructive precum cea cu aspiratorul ca poate o apuca pe nevasta harnicia subit si da peste gologani (valabil si cu curatenia la frigider desi mai improbabil) sau cea cu cartea pentru ca volumul respectiv ar trebui sa nu iasa in evidenta si deci a fie pe placul tau (tai cu foarfeca si versi lacrimi de jale pentru niste galbeni).pentru altele trebuie sa fii un pic mester sa nu ajungi sa-ti rupi picioarele prin scanduri si sa nu indesi cascavalul in niste tevi si sa n-ai idee cum mai precis si exact sa-l si scoti.
    eu zic ca daca tot ai bistari si vrei sa-i numeri noape de noapte poti da un 300 de lei pe un seif de prin Metro sa-l prinzi cu 4 bolturi de zid si sa invarti cifrul artistic. daca se intampla sa fii vizitat, la cat n-are romanul seif acasa de obicei… probabil ca se vor uita la el emotionati si vor lua tot tv-ul si microundele.

  2. Pingback: Retrospectiva lunara: septembrie 2010 | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.