Investitii la bursa

E-Trade: bebelusul investitor la bursa

, , , , 2 comentarii

ETrade a fost primul meu broker. Am amintiri in general bune legate de aceasta firma.

Intamplator am dat de un video clip cu un bebelus investitor,  reclama produse de cei de la E*Trade.

Cand am lansat o cautare pe Google dupa acest clip, am observa ca E*Trade are o multime de clipuri cu bebelusi! Daca va plac asemenea reclame, puteti accesa canalul aici.

Pentru distractia voastra, uite unul dintre cele mai vizionate clipuri (daca nu se incarca playerul video, dati click aici).

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „E-Trade: bebelusul investitor la bursa

  1. Dann zice:

    Tot ce e cu bebelusi are succes. Cine nu adora bebelusii ? 🙂
    Oricum, e interesanta ideea sa incepi ”bisnita” de mic copil . 🙂
    Eu pe la 10-11 ani imi placea sa urmaresc in ziare cursul valutar; era o placere a mea sa fiu in format in domeniul asta. Pe la 14 ani cand aveam buletin si incepusem sa strang ceva bani m-am dus la o casa de schimb valutar si mi-am luat primii mei 20 $. Si apoi tot la 2-3 luni mai luam cate 10-15 dolari. Ma gandeam ca astfel sa imi pun bani deoparte pentru scoala de soferi. 🙂 La 18 ani nu am putut face scoala din motive de sanatate, cu toate ca aveam banii. Dar la 19 ani mi-au prins bine banii stransi in acest mod. Nu s-au strans foarte multi in acesti 5 ani ca m-am mai si bagat in ei, dar mi-au ajuns sa imi platesc scoala de soferi. Macar atat sunt mandru ca nu a trebuit sa suporte parintii toata cheltuiala asta. 🙂
    Acum am inceput studiul in domeniul trading-ului pe piata FOREX. Rezultate mari nu am reusit sa acumulez, dar am acumulat experienta din greselile pe care le-am facut. Iar in domeniul asta e foarte usor sa faci greseli. Dar din asta invata omul.
    Cred ca la mine e si ceva mostenit genetic. Tatal meu in anii 80 cumpara bijuterii de aur de la polonezi si il vindea la dublu pret la romani. Pe atunci era si mai riscant din cauza Securitatii care nu prea dadaea voie la astfel de activitati. Dar cine vroia, putea castiga si atunci.
    Acum e mult mai simplu, dar la fel de riscant din cauza volatilitatii pietelor. Dar daca inveti si vrei, totul e posibil 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.