In atentia mea

Site-ul intra in vacanta

4 comentarii

Incepind din luna august pina in prima jumatate a lui septembrie Milionarul Mioritic va avea in general doua articole pe saptamana. In  plus, in functie de timpul pe care il am la dispozitie, vor mai apare si alte articole.

Teoretic plec in vacanta, practic iau laptop-ul cu mine. Ca atare va rog sa ma scuzati daca vor fi intirzieri la aparitia comentariilor si a raspunsurilor pe care le dau la emailurile voastre.

vacanta

Toamna va insemna pentru mine o perioada foarte ocupata pentru ca trebuie sa definitivez continutul DVD-ului AVANTAJ LA START (din cadrul proiectului omonim, editia a II-a) si apoi sa-l multiplic.

In acelasi timp am planificat aparitia unor articole consistente, legate de seria Negative equity si de o noua serie despre  investitiile in aur. In ultimul timp am fost bombardat cu cereri avind ca subiect acest tip de investitie, ceea ce m-a determinat sa dedic mai multe articole acestei teme.

Tot in toamna voi da o atentie sporita tradingului automat si voi scoate un ebook gratuit despre cum sa incepi tranzactionarea la Forex cu roboti de trading.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Site-ul intra in vacanta

  1. Vali zice:

    Draga Luca, iti doresc sa ai un concediu frumos. Ai grija cu internetul, in functie de unde vrei sa mergi poti gasi mai mult sau mai putin satisfacator. In Austria, in unele statiuni internetul costa 6 eur/ora, langa Venetia viteza e f mica si e a fel de scump, in Turcia poti avea doar in loby-ul hotelului. Spun din experienta. Mie mi-a fost greu sa ma descurc si uneori am folosit si internetul in roaming, pe care il aveam din Romania.
    Dar multa bafta pe unde mergeti si doar atat soare cat trebuie ca sa va simtiti bine!

  2. Cristi zice:

    Distractie placuta in vacanta, sa incarci bateriile la maxim , ca atunci cand te intorci sa ne incanti cu articole cel putin la fel de bune ca pana acum.

    Numai bine,
    Cristi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.