In atentia mea

Am ajuns in vizorul… cuiva

19 comentarii

Am citit cu interes articolul D-lui Fluture, in care sint declarat „muiandrados”  (am cautat pe google, care tace chitic si m-am gindit, poate e limbaj de cartier…) si sint facut cu ou si otet. Se spune despre mine ca <<vinde o carte idioata de genul “cum sa devii bogat dormind cu gura cascata”>> (despre ce carte e vorba? vinde cineva o carte pe blogul meu fara sa stiu?!)  si <<Tot ce face e sa citeze din carti si sa te imbie sa cumperi si tu cacaturi de carti “for dummies”>>.

Imi pare rau, D-le Fluture, ca nu ma ridic la nivelul Dvs. de inteligenta si informare.

Tocmai de aceea va citez un pasaj din „De ce milionar” care nu a ajuns in atentia Dvs.

Daca urmati sfaturile mele nu va garantez ca va veti imbogatii. Ele sint doar un cadru, un ghid de bun simt. Cititi, preluati ce vi se potriveste, incercati. Iar daca va reuseste, eu voi fi un om mai fericit.

In consecinta, va rog sa nu mai treceti pe aici, pentru ca nu scriu pentru nivelul Dvs. intelectual.

In rest, trebuie sa ma bucur sincer ca am ajuns in vizorul unui specialist de talia Dvs. , chiar si pentru critica aspra pe care am primit-o.

Va doresc in continuare noi succese in activitatea Dvs. si indeplinirea tuturor dorintelor.

Cu sinceritate,

Luca Dezmir

Comentarii

comments

Standard

19 gânduri despre „Am ajuns in vizorul… cuiva

  1. dragosh zice:

    nu ma asteptam sa critice cineva blogul acesta. s-a intamplat. asta e.
    imi pare rau ca te-ai atacat. nu trebuia sa te cobori la nivelul lui si sa nu-l bagi in seama. poate sa-i dai un mail, dar in nici un caz sa nu ii faci reclama (chiar si negativa) si sa scrii un post pe blog special pentru el.

    o zi buna.

  2. dragosh zice:

    si fara suparare … prea te agiti cu seminarul acela. faci reclama. pui un banner, pui un post si gata. iei banu pentru reclama. tu esti multumit. clientul este multumit.
    cand ma sufoci cu posturi peste posturi despre acest seminar strici tot blogul.

  3. Pingback: Fluture » Blog Archive » Pentru Luca Dezmir si alti sarlatani

  4. james crissilv zice:

    Pentru ceea ce faci tu sau eu, nu exista autoritate in acest domeniu. Sunt multi oameni de succes, dar nimeni nu a inventat o reteta. Oricum am auzit de multi dar de criticul respectic nu am auzit nimic. Si sunt convins ca nici nu voi auzi.
    Tu continua sa faci ceea ce ti-ai propus si sa ne citim cu bine.
    o zi minunata iti doresc

  5. Leo ;) zice:

    Draga Luca, vad ca fluture ti-a trimis o leapsa in silul blogurilor romanesti. E bine, am mai adunat nume sa le banez pe blogul meu personal (iti dai seama de pe adresa de mail care e dar sa nu zici ;)) Am primit si eu (si tu, si Ionut Ciurea…) o critica de pe un blog – pur si simplu l-am ignorat. Astora le place polemica asa ca nu le dau asa ceva.

  6. Luca zice:

    au fost mai multe posturi pe masura ce am aflat informatii.

    observatia ta s-a notat, o sa deschid un newsletter pentru chestii de astea.

    o sa te mai stresez o data cu un post 🙂 pe care te rog sa-l ignori, in care o sa fac o comparatie intre acest seminar si alt seminar de trading pe care l-am comentat anterior, dupa care promit sa tac 😀

  7. ALI zice:

    Este normal sa te critice cineva, sunt si oameni de acest nivel din pacate. Eu nu inteleg insa de ce iti pierzi timpul sa ii raspunzi, nu trebuie sa te cobori la nivelul lui. Noi avem nevoie de acest timp al tau :). Si atat, nici eu nu vreau sa pierd timp pe aceasta tema. Mai bine citesc ce ai scris. Este mult mai interesant si de ajutor.

  8. ALI zice:

    Atunci cand un lucru ti se pare foarte important insisti cu el. Nu realizezi ca ceilalti inca nu stiu cat de bine le face, vrei sa le faci un bine. De aceea Luca insinsta cu seminarul pentru ca il considera o idee excelenta iar altii se plictisesc de atata reclama pentru ca inca nu stiu cat de important este.
    Trebuie deschis un canal de comunicare si fiecare sa incerce s ail inteleaga pe celalalt ce vrea sa spun de fapt.
    Parerea mea este ca suntem foarte stresati si prinsi de o multime de alte lucruri incat o reamintire este buna. Multa bafta!

  9. Luca zice:

    multumesc tuturor celor care au simtit nevoia sa scrie un comentariu la acest post (care se pare ca a fost lipsit de inspiratie din partea mea – pur si simplu trebuia sa ignor atacul).

  10. gabi zice:

    Stii cum sunt romanii cand au o problema? Ori se dau cu curu de pamant si isi smulg parul din cap, ori isi baga si isi scot de nu se vad. Foarte putini iau problema de gat, o pun la pamant si o rezolva.
    Pur si simplu nu suntem orientati pe rezolvarea de probleme, iar asta se vede in toate aspectele vietii din tara asta, de la administratiile publice (cand isi paseaza vina de la unul la altul, dar problema tot nerezolvata ramane) si pana la blogurile personale (unde castiga mai mult ala care se vaita mai cu spor)
    Tu incerci sa rezolvi o problema, in felul tau si dupa puterile tale. Gagiul ala face parte doar din categoria bocitoarelor. Tu concentreaza-te pe ceea ce faci, ca faci bine. Mi-ar fi placut ca in liceu sa am si eu sansa pe care tu le-o oferi elevilor de azi, prin proiectul tau cu cd-urile gratuite. Gandeste-te ca, si daca te citeste un singur om pe lumea asta, tot merita sa scrii, pentru ca omul ala isi poate schimba viata in urma sfaturilor tale.

  11. gabi zice:

    a..si din pacate pentru mine, trebuie sa marturisesc ca ii citeam frecvent pe cei care au comentat pe acolo. Cred ca ar trebui sa-mi reevaluez prioritatile. Si timpul.

  12. Cred ca tocmai orientarea pe „rezolvarea” de probleme este problema, si in administratie la fel.

    Persoanele si organizatiile care rezolva probleme au nevoie de probleme. Daca problemele s-ar sfarsi, ei ar trebui sa isi schimbe ocupatia. Asa ca vor face tot posibilul, constient sau nu, ca problemele sa mai existe si pe viitor. Ei le lasa nerezolvate sau rezolvate pe jumatate.

  13. Hrisant zice:

    Luca, nu trebuie sa te deranjeze ce spune un „amploaiat”. O face din ura de clasa. Fluturasul este la origini medic…o mostra a producatorului de medici model ai Europei ( Universitatea de medicina Carol Davila)-Smile-. Acum este stabilit in zona Strassbourg si se gaseste intr-o faza de tranzitie ( probabil permanenta) -sclavie- Dumnezeu stie in ce domeniu lucreaza ca amploaiat. Fie-ti mila de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.