In atentia mea

Am nevoie de ajutor! (adica de un softist…)

, , 5 comentarii

Blogul proiectului de educatie informala pentru adolescenti este in plin proces de design. Nu va spun adresa 🙂 pentru ca ea contine numele proiectului care pentru moment este secret. Chiar daca ati trece pe acolo n-ati vedea decit pagina cu „in constructie” si faviconul care este inspirat din logo-ul desenat de Lia Stelea.

Dar nu despre asta am vrut sa va spun. Blogul va avea o sectiune speciala pentru voluntarii implicati in distributia DVD-ului. In acea sectiune ei vor completa (pe baza de acces parolat) o baza de date prin intermediul unei interfate web. Baza de date va fi interogata si va produce dinamic (in functie de inregistrarile la acel moment) pagini web din blog cu statisticile proiectului (cite DVD-uri au fost impartite, care sint orasele in care le gasiti, asa ceva…)

Serviciul meu de hosting are suport pentru baze de date SQL (cei care se pricep stiu despre ce e vorba) si am nevoie de un programator care sa-mi construiasca structura bazei de date si interogarile plus codul paginilor web generate dinamic.

Colaborarea va fi sub forma de voluntariat (mai pe romaneste, benevola si fara plata) dar cei care se implica vor fi mentionati in caseta tehnica a blogului, cu date de contact (daca doresc acest lucru).

Proiectul ia amploare si am nevoie de tot felul de colaboratori: mi-ar trebui un designer care se pricepe sa faca bannere de publicitate in flash (pentru promovarea proiectului pe alte bloguri), de un programator pentru o aplicatie web care sa gestioneze link-urile site-urilor care promoveaza proiectul, de recomandari de SEO si promovare on-line, de persoane care au legaturi cu presa pentru promovarea proiectului si de voluntari pentru distributia DVD-ului.

Desigur, de o sursa de DVD-uri blank, bulk, albe, inscriptionabile, ieftine si de calitate. Stiti un en-gros-ist de DVD-uri? Plus ca vreau sa le scriu chiar eu. A construit cineva un computer cu multe (sa zicem zece) unitati de scriere de DVD-uri? Ce program ar trebui sa folosesc? Are cineva vreo idee?

Acest post va este oferit de :
librarie.net – cea mai mare librarie romaneasca pe internet

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Am nevoie de ajutor! (adica de un softist…)

  1. ALI zice:

    Din pacate eu ma pot inrola doar la categoria de voluntar pentru distribuire, la celelalte nu ma pricep. Ma gandesc ca liceenii isi vor copia DVD-ul si singuri daca vor considera informatia interesanta, il vor da colegilor ca pe orice film intersant. Important este sa ajunga la ei informatia ca acest proiect exista.

  2. George Breban zice:

    In ceea ce priveste legaturile cu presa (Maramuresana) pot spune ca am cateva cunostinte. Despre restul segmentelor… ma interesez de dvd-uri en-gros.

  3. Mihai zice:

    Salut,
    Te pot ajuta cu bannerele facute in flash(sigur), pot incerca si partea de sql(aici sunt incepator). Insa pare o provocare si mi-ar face o mare placere sa te ajut.
    Cu respect,
    Mihai O.

  4. Luca zice:

    mersi mult Sorin.

    o sa ma orientez, sa vad daca exista distribuitori in Romania. desi am cautat atent, nu am vazut preturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.