Carti, filme si evenimente, Eveniment

Seminar de body language (limbajul trupului)

, , , , , , 2 comentarii

Limbajul trupului este un termen care defineste totalitatea informatiilor pe care le transmite un om prin postura pe care o are corpul sau sau prin mimica fetei. Aceste semnale sint transmise de obicei inconstient si sint percepute de cei din jur, care apartin aceleiasi specii.
Fiecare specie de animale are propriul ei body language. Cel uman este deosebit de complex. Il „emitem”si il citim aproape inconstient, pentru ca este „incapsulat” in structurile noastre nervoase. Este o mostenire genetica.

Sint sigur ca nu au fost putine cazurile in care vorbeai cu cineva si simteai, pur si simplu, ca acea persoana te minte. Aceasta senzatie este transmisa de subconstient care „citeste” limbajul corporal pe care il are interlocutorul tau. Vorbele pot spune minciuni dar limbajul corpului, de cele mai multe ori, este sincer.

Limbajul corpului este folosit intens in strategia de negocieri. Abilitatile mele de a negocia un contract de vinzare-cumparare in imobiliare au crescut simtitor dupa ce am citit cartea lui Allan Pease, Limbajul trupului. Multe din tehnici sint extrem de simple dar deosebit de eficace.
De aceea am vrut sa va semnalez un seminar din seria inAction, serie pe care o tine Intellibiz Solutions. Este vorba de inAction! 4: Body Language cu Mihaela Stroe si Alin Ghizasan.

Mihaela Stroe este sociolog, trainer, speaker motivational si specialista in comunicare nonverbala. A initiat in Romania cursuri exclusive despre importanta comunicarii nonverbale. Puteti citi mai multe detalii biografice pe blogul ei. In plus, puteti vizita site-ul firmei sale, Acta Nonverbal.

Alin Ghizasan este trainer si specialist in NLP (Mind Shaping- Antrenamentul Mental al Simturilor, Psycholgy of Persuasion – Psihologia convingerii si influentarii, LAB Profile – Language and Behaviour Profile -Declansatorii motivatiei)

Seminarul va avea loc in 22 mai, la Bucuresti, la centrul U Business Center, unde s-a desfasurat si ultimul seminar inAction. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta locatie sau sa vezi fotografii din sala de conferinte, poti citi articolul despre inAction 3.

Iata cum isi prezinta cei doi traineri evenimentul pe care il vor sustine:

INTRODUCERE IN COMUNICARE NONVERBALA

Acest curs de 4 ore este destinat pentru a oferi participantilor o intelegere clara a modului in care functioneaza comunicarea nonverbala (limbajul corpului).
Beneficii:
* daca doresti sa comunici (verbal sau nonverbal) din ce in ce mai eficient cu o varietate de oameni, atunci acest curs este pentru tine;
* vei invata cum sa iti folosesti propriul limbaj nonverbal pe care deja il ai prin constientizarea sa;
* vei intelege cum functioneaza limbajul nonverbal in viata personala si profesionala;
* vom examina diverse patternuri de comportament nonverbal si semnificatia lor.

Programul cursului:

* Importanta comunicarii nonverbale pentru viata personala si profesionala
* Cum se formeaza o prima impresie pozitiva (strangerea de mana, postura corpului, privirea, infatisarea, etc.)
* Indicatori nonverbali prin care stabilim increderea si care comunica autoritatea
* Cum sa folosim “oglindirea” in comunicarea nonverbala in avantajul nostru

Traineri:
Drd. Mihaela Liliana Stroe
Alin Ghizasan

Fara indoiala, comunicare non-verbala prin intermeniu limbajului corporal reprezinta una din cele mai intilnite modalitati de a avea un avantaj in negociere si in stabilirea relatiilor sociale in general. Spre deosebire de o carte scrisa pe acest subiect, un seminar are marele atuu de a fi interactiv. Poti veni pregatit cu o lista de intrebari sau lamuriri pe care sa le adresezi trainerilor. Daca vrei ca acest avantaj sa fie o arma
suplimentara in arsenalul tau, seminarul de fata este pentru tine!

Daca doresti sa participi la acest curs, Milionarul Mioritic iti ofera ocazia sa economisesti niste bani. Toti cititorii blogului care se inscriu folosind formularul prezent la aceasta adresa, beneficiaza de o reducere de 10%. Nu ezita sa folosesti acest discount!

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Seminar de body language (limbajul trupului)

  1. Pingback: Alege bogatia: video de prezentare | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.